HAAKAA

DVOJNA SILIKONSKA KRTAČKA ZA ČIŠČENJE

Na zalogi

Najboljši način da poskrbite za svoje 100-odstotno silikonske izdelke Haakaa, je z uporabo naše dvokončne silikonske ščetke. Ima mehke in prilagodljive silikonske ščetine, ki zagotavljajo 360° čiščenje. Na enem koncu je glava ščetke, ki je popolne velikosti za čiščenje vaših črpalk, stekleničk, vrečk za shranjevanje mleka (in vseh splošnih kuhinjskih pripomočkov), na drugem pa je tanjša krtača s kotno konico, da dosežete kote cucljev za stekleničke, zbiralce mleka in še več!

Krtačka je narejena tako, da obstane – za razliko od plastičnih ščetk, katere nabirajo delce hrane in so nagnjene k neprijetnim vonjavam ter jih je treba pogosto menjati. Ker so krtačkine silikonske glave odstranljive in jih je mogoče prekuhati za sterilizacijo, je našo ščetko enostavno vzdrževati čisto, varno in brez vonjav.

SKU#: NHK071-S
21.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Opis izdelka

Lastnosti:
● Mehke 100 % silikonske ščetine se upognejo, da dosežejo vse kote vaših prsnih črpalk, stekleničk za dojenčke, zbiralnike mleka, cuclje in še več!
● Vsebuje dve glavi ščetke za ciljno čiščenje.
● Vzdržljiv ročaj iz nerjavečega jekla ne rjavi ali korodira.
● Za enostavno sterilizacijo so glave krtačke snemljive.
● Brez BPA, PVC in ftalatov.

Sestava in alergeni

Materiali: Silikon za živila, Nerjaveče jeklo
Dimenzije: Dvojna silikonska krtačka - 262mm dolžina
Glava ščetke za steklenice - 43mm premer
Kotna glava ščetke - 22mm premer
Barve: Rdečkasta/Suva Siva

Uporaba

Čiščenje in nega:
Pred sterilizacijo odstranite glavo ščetke z ročaja iz nerjavnega jekla. Glavo ščetke lahko sterilizirate s parnim sterilizatorjem ali jo prevrete v vodi 2-3 minute.

Opozorilo:
Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če izdelek kaže znake poškodb. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Ta izdelek ni igrača. Ne uporabljajte za noben drug namen. Shranjujte na hladnem in suhem mestu ter se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Potreben je nadzor odrasle osebe.

Prosimo upoštevajte: Glava ščetke lahko zdrsne, če jo uporabljate z milom ali detergentom, za ponovno uporabo preprosto ponovno pritrdite.

Ostali so kupili tudi