HAAKAA

HAAKAA ŠKOLJKA – PRENOSNA PRSNA ČRPALKA IN ZBIRALNIK MLEKA 120 ml

Na zalogi

Prsna črpalka, zbiralnik mleka – zakaj ne oboje? Predstavljamo Haakaa prenosno silikonsko prsno črpalko, priročno kombinacijo naših klasičnih silikonskih prsnih črpalk in zbiralnika mleka Pikapolonica!

Ta Školjka deluje kot nosljiva prsna črpalka, kar jo naredi idealno za dneve, ko morate črpati mleko, vendar imate še druge obveznosti. Preprosto pritisnite hrbtni del Školjke, pritrdite jo na prsno bradavico, oblecite modrček in nadaljujte z dnevnimi aktivnostmi! Sesalno moč si lahko prilagodite z regulatorjem. Po drugi strani, če želite le ujeti uhajajoče mleko, izvlecite čep, da ni sesanja, vstavite Školjko pod modrček in zbirajte uhajajoče mleko! To je zmaga za vas, ne glede na vaše potrebe. Ko končate s črpanjem ali zbiranjem mleka, Školjko položite na hrbet, da se vam mleko ne razlije, enostaven izliv pa vam omogoča, da brez madežev prenesete svoje dragoceno tekoče zlato v stekleničko ali posodo za shranjevanje.

Enostavna za uporabo, enostavna za čiščenje, Haakaa Školjka je popolna izbira za mamice, ki potrebujejo tako prsno črpalko kot tudi zbiralnik mleka.

SKU#: MHK184
32.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Lastnosti
 • Deluje kot nosljiva prsna črpalka in kot alternativa blazinicam za dojenje.
 • Preprosto pritisnite, da sprožite neprekinjeno naravno sesanje.
 • Diskretna s prostoročnim dizajnom za udobno črpanje kjerkoli in kadarkoli.
 • Izdelana iz visokokakovostnega 100% medicinskega silikona – varna za vašo kožo in materino mleko.
 • Enosmerni regulator uravnava jakost črpanja za udobno uporabo in odstranjevanje.
 • Priročna odprtina za enostavno praznjenje zbranega mleka in preprečuje razlitje.
 • Konkavni dizajn se prilagodi obliki prsi za bolj varno prileganje.
 • Školjka ostane stabilna, ko leži na hrbtu, da prepreči razlitje mleka po uporabi.
 • Prenosna in prijazna za potovanje – brez kablov ali baterij.
 • Enostaven dizajn iz enega kosa – preprosto prevrite za sterilizacijo.
 • Brez BPA, PVC-ja in ftalatov.
  2.png 835.77 KB
Uporaba

Uporaba kot prsna črpalka:

 1. Poskrbite, da je regulator neoviran. Zaprite čep in postavite glavno odprtino na bradavico. Namestitev mora biti udobna in bradavica ne sme pritiskati proti nobenemu delu Školjke.
 2. Pritisnite in spustite hrbtno stran Školjke, da ustvarite sesanje. Namestite in potegnite svoj nedrček čez Školjko. Poskrbite, da je še vedno trdno na mestu, brez vrzeli okoli robov.
 3. Če vam črpanje povzroča nelagodje, nežno pritisnite regulator, da ga odprete in regulirate jakost črpanja.
 4. Če opazite, da sesanje popušča, pritisnite na sredino hrbtnega dela Školjke, da povečate sesanje. To sesanje ohranja pretok mleka in morda bo potrebno postopek ponoviti večkrat med črpanjem. Bodite previdni glede količine načrpanega mleka, preden pritisnete na črpalko.

OPOMBA: Sesanje je mogoče prilagoditi z uporabo različnih jakosti pritiskov na zadnji strani Školjke. Pazite na količino načrpanega mleka, da se ne prenapolni.

Uporaba kot zbiralnik mleka:

Če Školjko želite uporabljati kot alternativo blazinicam za dojenje, jo lahko nanesete brez sesanja – preprosto pritisnite regulator, da sprostite ves pritisk, ali odprite čep, preden jo postavite na svojo dojko. Pritrdite Školjko v svoj nedrček.

Odstranjevanje & shranjevanje mleka:

 1. Ko končate z črpanjem, pritisnite regulator, da ga odprete in sprostite pritisk, nato pa s prstom prekinite tesnilo okoli bradavice.
 2. Medtem ko se pripravljate na prelitje mleka iz školjke, jo postavite na hrbtno stran.
 3. Izvlecite čep in prelijte mleko v posodo za shranjevanje.

PROSIM UPOŠTEVAJTE: Školjke ne uporabljajte med vadbo ali pri delu z težko opremo. Ne nagnite se naprej ali ne lezite z odprtim čepom, saj se lahko mleko izlije.

Količine so približne in naj se uporabljajo le kot splošna referenca. Poskrbite, da ste seznanjeni s smernicami vaše države glede varnega shranjevanja materinega mleka. Redno izpraznite Školjko, da lahko v skladu s temi smernicami shranite svoje mleko. Z mlekom, ki je bilo zbrano v daljšem obdobju in je predolgo stalo pri sobni temperaturi, ne smete hraniti svojega dojenčka.

Čiščenje in nega

Operite pred vsako uporabo in po njej. Čeprav je izdelek primeren za pomivalni stroj, priporočamo ročno pranje s toplo milnico in temeljito izpiranje. Za čiščenje čepa uporabite majhno krtačo ali spirajte s čisto, toplo vodo neposredno skozenj, da ga temeljito izperete. Za sterilizacijo uporabite parni sterilizator ali kuhajte v vodi 2-3 minute. Pri sterilizaciji poskrbite, da je čep iztaknjen, da preprečite morebitno deformacijo silikona. Za čiščenje tega izdelka uporabljajte samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobice, saj lahko trde gobice opraskajo površino. Ne uporabljajte nobenih čistil ali tablet na osnovi belila za čiščenje ali sterilizacijo izdelkov Haakaa. Shranjujte izdelek na hladnem, suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi.

Opozorila
 • Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če izdelek kaže znake poškodb.
 • Samo za odraslo uporabo.
 • Ta izdelek ni igrača. Ne uporabljajte tega izdelka za karkoli drugega kot za njegovo namembno uporabo.
 • Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov, ko ni v uporabi.
 • Ne shranjujte blizu ostrih predmetov.
 • Pred vsako uporabo preverite čep, da se prepričate, da je brez zamašitev in raztrganin.

Ostali so kupili tudi