HAAKAA

SILIKONSKA ZOBNA ŠČETKA HAAKAA 360°-MODRA

Na zalogi

Silikonska zobna ščetka Haakaa 360° je zasnovana tako, da vašemu malčku omogoči temeljito in učinkovito izkušnjo čiščenja pri umivanju malih zobkov in dlesni. Mehke silikonske ščetke zagotavljajo 360° čiščenje in odstranijo več zobnih oblog kot običajne otroške zobne ščetke!

Silikonska zobna ščetka Haakaa 360° je izdelana iz mehkega 100-odstotnega silikona za živila in je popolnoma varna za dojenčke, saj masira in čisti njihove občutljive nove zobe in dlesni. Ima tudi prisesalno podlago za lažje shranjevanje, ne da bi se prevrnila, s čimer so ščetine čiste in brez mikrobov in drugih škodljivcev. To je popolna ščetka za začetek nege zob vašega otroka in odličen način, da ga spodbudite k ščetkanju in mu privzgojite dobre higienske navade že od malih nog.

SKU#: BHK075-B
13.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Lastnosti

·        Zabaven in enostaven način za nego malih zobkov in dlesni!

·        Izdelan iz izredno mehkega 100% silikona za živila.

·        Varna za žvečenje in raziskovanje, hkrati pa zagotavlja 360° čiščenje.

·        Nežno pomirja občutljive zobne dlesni.

·        Spodbuja dobre zobne higienske navade že od zgodnjega otroštva.

·        Primerno od 6 mesecev dalje.

·        Brez BPA, PVC in ftalatov.

Opozorila

Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če se na izdelku pokažejo kakšne poškodbe. Izogibajte se ostrih predmetov. Trda sredstva lahko poškodujejo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za njegovo predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem, suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Uporablja se pod nadzorom odraslih.

Čiščenje in nega

Pred uporabo in po vsaki uporabi očistite. Čeprav je čiščenje v pomivalnem stroju varno, priporočamo ročno pomivanje izdelka v topli, milni vodi ter temeljito izpiranje in sušenje.  Za sterilizacijo  uporabite parni sterilizator ali vrenje v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev na osnovi belila. Priporočamo, da otroku zamenjate zobno ščetko vsake 3-4 mesece.

Ostali so kupili tudi