HAAKAA

SILIKONSKA KRTAČA ZA UMIVANJE GLAVE

Na zalogi

Haakaa silikonska krtača za umivanje glave je popolni večnamenski pripomoček za pomoč pri negi vašega malčka (in sebe) med kopanjem in pozneje! Narejena je iz izjemno mehkega silikona in je nežna tudi do najbolj občutljive kože – lahko jo uporabite za čiščenje telesa, umivanje las, kot sproščujoča masaže za lasišče ali kot krtačo za skrbno razpletanje vaših lasnih vozlov. Je tako vsestranska, da jo lahko uporabljate celo po hiši kot krtačo za čiščenje!

SKU#: SGE013
15.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Lastnosti
  • Izdelano iz mehkega in fleksibilnega 100% silikona za živila.
  • Enodelna oblika, za katero je enostavno skrbeti – samo prevrite za sterilizacijo!
  • Hipoalergena in primerna za občutljivo kožo.
  • Mehke silikonske ščetine, ki drgnejo za temeljito čiščenje.
  • Edinstvena oblika, ki je enostavna za oprijem.
Opozorila

Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če ta izdelek kaže kakršne koli znake poškodb. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka je treba uporabljati samo ščetke z mehkimi ščetinami ali mehke gobice, saj lahko trda čistila opraskajo površino. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Potreben je nadzor odrasle osebe.

Čiščenje in nega

Operite pred in po vsaki uporabi. Čeprav je primerno za pranje v pomivalnem stroju, priporočamo ročno pranje v topli vodi z milom ter temeljito izpiranje in sušenje. Za sterilizacijo ali čiščenje izdelkov Haakaa ne uporabljajte čistil ali tablet na osnovi belila. Za sterilizacijo uporabite parni sterilizator ali kuhajte v vodi 2-3 minute

Ostali so kupili tudi