ERBAGIL

VULVOVAGI pršilo 20 ml

Na zalogi

VULVOVAGI® PRŠILO z Ozoile® Lajša vaginalne težave pri vulvovaginitisu, vaginozah, srbenju, pekočem občutku in vaginalni suhosti.

Za preventivo in oskrbo pri vulvovaginitisu, vaginozah in na področju genitalij v primeru draženja, pekočega občutka, srbenja, otekline, levkoreje, luščenja, pri spremembah zaščitne pregradne funkcije, ki jo povzročajo patogeni mikoorganizmi. 

Prenesi navodila za uporabo izdelka
SKU#: 1054174
19.90 €

Količina

Ni več na zalogi!
Opis izdelka

VULVOVAGI® PRŠILO z Ozoile® ustvarja ne-okluzivni zaščitni lipidni film proti zunanjim vplivom in draženju, ki ohranja in obnavlja fiziološko stanje. Namenjeno pri draženju, pekočem občutku, srbenju, suhosti, luščenju, deluje proti oksidativnemu stresu, normalizira kožo in sluznico ter ustvari neugodno okolje za spremembe mikrobiote.

Navodila za uporabo

Dva ali trije vpihi, zjutraj in zvečer v akutnem obdobju do popolnega izginotja simptomov in po potrebi kot vzdrževalni cikli enkrat zvečer ali vsak drugi dan petnajst dni v mesecu ali po navodilih zdravnika.
Vulvovagi® sprej je opremjen z dvojnim dozirnikom za:
1) ZUNANJA UPORABA:
Odstranite prozorno
zašcitno kapico in uporabite klasični razpršilec.
2) INTERNA UPORABA:
Odstranite prozorno zašcitno kapico in povlecite klasično pršilno šobo navzgor, dokler se ne loci.nPršilno šobo za notranji nanos namestite na bat.

Po uporabi skrbno sperite pršilno šobo za notranjo uporabo z detergentom za izpiranje Idrozoil® in toplo vodo. 

Obdobje zdravljenja se razlikuje glede na stanje, ki ga je treba zdraviti, in subjektivnost
terapevtskega odziva.

Glavne sestavine

OZOILE®
deluje na draženje in srbenje, preprečuje oksidativni stres in ustvarja neugodno okolje za spremembe mikrobiote. Namenjen je za težave pri rdečici, srbenju, pekočem občutku, otekanju, luščenju in degenerativnim procesom. Prenaša kisik do tkiv in spodbuja reepitelizacijo, preprečuje poškodbe zaradi sevanja.
VITAMIN E ACETAT
Nasprotuje peroksidaciji membranskih lipidov. Pomirjujoč učinek. Zavira proste radikale.
OLJE IZ LISTOV MELALEUCA ALTERNIFOLIA (cajevca)
Ojača delovanje Ozoila.
GLICIRETINSKA KISLINA
Deluje pomirjevalno in proti srbenju na spremembe vagine-vulve.

Ostali so kupili tudi