HAAKAA

SILIKONSKI PLADENJ (MARELIČNA)

Na zalogi

Barve: Marelična

Haakain silikonski pladenj je zabaven in enostaven način za postrežbo obrokov in prigrizkov za samostojne malčke, ki se učijo samohranjenja ali pa imajo radi ločeno hrano! Uporabite ga lahko tudi kot kalup za pripravo prigrizkov za majhne roke ali pa ravno prav velikih delov zamrznjenega materinega mleka za podajalnik sveže hrane Haakaa.

Vsak pladenj ima devet predelkov in vključuje pokrov.

SKU#: UTE080-A
21.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Lastnosti
  • Spodbuja samohranjenje in fino motoriko.
  • Uporabite kot pladenj za zamrzovanje, pladenj za kuhanje na pari ali ločeno ploščo za grizenje.
  • Idealne velikosti porcij za podajalnik sveže hrane Haakaa.
  • Idealna oblika za enostavno prijemanje z majhnimi rokicami.
  • Izdelano iz varnega in trpežnega silikona za živila.
  • Varno v pomivalnih strojih, mikrovalovni pečici, sterilizatorjih in vreli vodi.
  • Brez BPA, PVC in ftalata.
Opozorila

Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če izdelek kaže znake poškodb. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobice. Groba čistilna sredstva lahko opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Ne uporabljajte za noben drug namen. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu ter se izogibajte neposredni sončni svetlobi.

Čiščenje in nega

Operite pred in po vsaki uporabi. Čeprav je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, priporočamo, da ročno operete pladenj s toplo milnico in ga temeljito sperite. Za sterilizacijo ali čiščenje izdelkov Haakaa ne uporabljajte čistil ali tablet na osnovi belila. Za sterilizacijo uporabite parni sterilizator (električni ali mikrovalovni) ali kuhajte v vodi 2-3 minute.

Ostali so kupili tudi