HAAKAA

SILIKONSKI MODEL ZA PRIPRAVO SLADOLEDNIH LUČK

Na zalogi

Barva: Zelena

Naši pisani in barviti modelčki za pripravo sladolednih lučk so popoln način za ustvarjanje domačih, zdravih in brez odpadkov sladic, brez kontaminacije, ki jo povzročajo običajni plastični modelčki.

Izdelani so iz 100% silikona za živila, modelčki so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in odporni na tako vroče kot hladne temperature. Bodite iznajdljivi in jih napolnite z vsemi mogočimi okusnimi kombinacijami. Mešajte sadje z grškim jogurtom, sok z narezanim sadjem, arašidovo maslo s mandljevim mlekom, kokosovo vodo z borovnicami – možnosti so neskončne! Lahko pa vanje dodate tudi nekaj zelenjave za izbirčne jedce v vaši družini.

Naši modelčki so tudi zelo priročni za doma pripravljeno otroško hrano in materino mleko! Vsak modelček napolnite z dovolj hrane za en obrok in zamrznite vodoravno. Ko greste od doma, vzemite enega s seboj, ga potopite v toplo vodo za odmrzovanje in že imate pripravljen obrok.

SKU#: UTE70
10.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Lastnosti
  • Narejeno iz hipoalergenega 100% silikonaza živila.
  • Popolno za zdrave domače prigrizke.
  • Površina z enostavnim oprijemom za majhne roke.
  • Večkratna uporaba, okolju prijazno in primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Varen za zamrzovanje in segrevanje.
  • Tesno prilegajoč se, tesnilen pokrov, ki se enostavno odpira in zapira.
  • Jasno označene mere, ki preprečujejo preveliko polnjenje.
  • Brez BPA, PVC-ja in ftalatov.
Opozorila

Izdelek redno pregledujte in zamenjajte, če kaže znake poškodb. Shranjujte ločeno od ostrih predmetov. Za čiščenje uporabljajte le mehke ščetke ali gobe, saj lahko trdi abrazivni čistilni pripomočki opraskajo površino.

Čiščenje in nega

Pred vsako uporabo temeljito operite. Čeprav je izdelek primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, priporočamo ročno pomivanje z mlačno vodo in milom, ter temeljito izpiranje. Ne uporabljajte belilnih čistil ali tablet za sterilizacijo Haakaa izdelkov. Za sterilizacijo uporabite parni sterilizator (električni ali mikrovalovni) ali jih kuhajte v vreli vodi 2-3 minute.

Ostali so kupili tudi