HAAKAA

2x SILIKONSKI CUCELJ PROTI KOLIKAM 3. GENERACIJE (počasen pretok)

Na zalogi

Počasen pretok – Primerno za otroke, stare 0-3 mesece

Silikonski cucelj proti kolikam je združljiv z vsemi stekleničkami 3. Generacije, ki predstavlja priročno otroško stekleničko!

Z enostavnim zasukom zgornjega pokrova za stekleničke 3. Generacije lahko zamenjate nastavek za stekleničko za dojenčke s katerim koli od naših izbirnih zamenljivih nastavkov (vsak se prodaja posebej). Nastavek z vratom prsne črpalke vam omogoča, da mleko iztisnete neposredno v stekleničko, nastavek z žličko za hranjenje, ko vaš otrok preide na trdno hrano, stekleničke s slamico za pomoč vašemu malčku pri prehodu iz stekleničke na pitje iz skodelice in tesnilni pokrovček, da po hranjenju ohranite ostanke hrane ali mleka.

SKU#: BHK067-S
12.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Opis izdelka
  • Popolnoma združljiv z vsemi otroškimi stekleničkami 3. generacije.
  • Mehak, naravno oblikovan silikonski cucelj, ki je zasnovan tako, da posnema dojenje.
  • Izdelano iz vrhunskega medicinskega silikona.
  • Dvojne odprtine za preprečevanje kolik preprečujejo neželen dovod zraka.
  • Varno v mikrovalovni pečici, vreli vodi in sterilizatorjih.
  • Brez BPA, PVC in ftalatov.
Sestava in alergeni

Opozorila:

Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če ta izdelek kaže kakršne koli znake poškodb. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabljajte samo ščetke z mehkimi ščetinami ali mehke gobice. Trda čistila lahko opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek hranite na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Potreben je nadzor odrasle osebe.

Uporaba
  1. Odmerite in nalijte želeno količino mleka v otroško stekleničko.
  2. Nastavek potisnite navzgor skozi dno pritrdilnega obroča in na svoje mesto. Prepričajte se, da spodnji rob nastavka leži znotraj obroča.
  3. Ročaj namestite na stekleničko in nato privijte pritrdilni obroč.

Operite pred in po vsaki uporabi. Čeprav je primerno za pranje v pomivalnem stroju, priporočamo ročno pranje v topli vodi z milom ter temeljito izpiranje in sušenje. Za sterilizacijo ali čiščenje izdelkov Haakaa ne uporabljajte čistil ali tablet na osnovi belila. Ta izdelek lahko sterilizirate s katerim koli sistemom za sterilizacijo s paro ali z vrenjem v vodi 2-3 minute.

Ostali so kupili tudi