HAAKAA

SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE 150 ml – SET ZA NA POT

Na zalogi

Vsebina paketa:

 • 1 x Silikonska prsna črpalka 2. generacije 150 ml 
 • 1x Silikonski pokrovček
 • 1x Silikonska vrečka za shranjevanje mleka 260 ml
 • 1x Pikapolonica 75 ml

Haakaa set za na pot 2. generacije je bil ustvarjen za zaposlene mame, ki nimajo časa črpati mleka doma na kavču. Prsna črpalka Haakaa, z enim samim stiskanjem izvleče vaše tekoče zlato z močjo neprekinjenega sesanja – brez hrupa, brez elektrike in brez kablov. Črpate lahko kjerkoli in kadarkoli.

Kombinacija vključuje:

1x silikonska prsna črpalka 2. generacije 150 ml,  z vakuumsko podlago.

Silikonska prsna črpalka Haakaa 2. generacije je iz enega kosa, narejena iz mehkega in na dotik prijetnega 100% silikon za živila. Prsna črpalka Haakaa je kot nalašč za potovanja na dolge razdalje, letala, vožnje z avtomobilom, družinske piknike ali povsod, kjer želite diskretno, tiho in hitro načrpati mleko. Pristavite jo na prsi in pustite, da črpalka opravi delo namesto vas, saj črpa vaše mleko s pomočjo vakuuma. Je 100% okolju prijazna in varna za mamo ter otroka. Vakuumska podlaga se prisesa na katero koli ravno površino, da se črpalna ne prevrne. Velikost prsne črpalke se popolnoma prilega vsaki torbici ali previjalni torbi in ne zahteva veliko dodatnega dela ob uporabi.

1x silikonski pokrovček za prsno črpalko.

Silikonska pokrovček za prsno črpalko Haakaa se varno prilega zgornjemu delu prsne črpalke Haakaa, ščiti pred nenamernim razlitjem in ščiti vaše dragoceno materino mleko pred prahom v zraku in drugimi nečistočami!

1x silikonski zbiralnik mleka Haakaa – Pikapolonica 75 ml.

Enodelna oblika se pripne na prsi s sesanjem in varno ter diskretno se prileže v nedrčku. Pikapolonica je lahka in nežna, zato ostane varno prisesana na mestu. Ker ne povzroča tvorbe dodatne količine mleka je idealna za mame, ki jim mleko med dojenjem uhaja iz prsi in ga želijo prihraniti, ne da bi povečevale svojo količino.

Pikapolonico lahko med dojenjem nosite na drugi strani, da ujamete mleko, ki vam izteka ali pa jo nosite na vsaki dojki v nedrčku, ko nadaljujete s svojim dnevom. Je popolnoma prenosljiva in ima na dnu majhne nogice, ki stojijo pokonci na kateri koli ravni površini in preprečujejo razlitje po uporabi.

Ko končate z zbiranjem mleka, odprite čep na vrhu in mleko varno prelijte v posodo ali steklenico.

1x silikonska vrečka za shranjevanje materinega mleka 260 ml

Silikonska vreča za shranjevanje mleka Haakaa je odlična rešitev za varno shranjevanje vašega dragocenega materinega mleka! Ko končate črpanje, vlijte materino mleko v vrečko in trdno zaprite nepropustni zamašek. Silikonske vrečke za shranjevanje so primerne za shranjevanje v hladilniku in zamrzovalniku in imajo prilagodljive možnosti shranjevanja.

SKU#: GBHK099
59.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Lastnosti
 • Črpanje materinega mleka s pomočjo stalnega vakuuma!
 • Narejena iz mehkega in na dotik prijetnega 100% silikon za živila.
 • Ravno prava velikost, da se jo lahko pospravi v torbico ali previjalno torbo.
 • Narejena je iz enega kosa, brez spojev, razpok ali robov, ki povzročajo zadrževanje bakterij.
 • Vakuumska podlaga ustavi nenamerno razlitje.
 • Kabli, baterije ali montaža niso potrebni.
 • Silikonski pokrovček ščiti pred nenamernim razlitjem in ščiti mleko pred prahom v zraku in drugimi nečistočami.
 • Prostornina prsne črpalke 150 ml.
 • Prostornina silikonskega zbiralnika mleka 75 ml.
 • Prostornina silikonske vrečke za shranjevanje mleka 260 ml.
 • Enostavna za uporabo in čiščenje.
 • Brez BPA, PVC in ftalata.
 • Primerno za sterilizacijo v mikrovalovni pečici in za čiščenje v pomivalnem stroju.
Opozorila

Redno preverjajte v kakšnem stanju je izdelek. Če se pri izdelku pokažejo znaki poškodb, ga zamenjajte. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami (priporočamo uporabo silikonskega seta za čiščenje Haakaa) ali mehke gobice, saj lahko trda sredstva za čiščenje opraskajo površino. Izpostavljenost detergentu lahko povzroči, da postane silikon moten. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Uporablja se pod nadzorom odraslih.

Prosimo, upoštevajte: Vedno se posvetujte z zdravnikom glede prehranskih zahtev, če ste vi ali vaš otrok bolan ali jemljete zdravila. Rezultati so lahko različni, saj sta vsaka ženska in njena količina mleka.

Uporaba

Kako uporabljati prsno črpalko Haakaa:

 • Sterilizirajte prsno črpalko tako, da jo pustite 2-3 minute vreti v vodi.
 • Rob črpalke postavite na bradavico – poskrbite, da bo bradavica udobno centrirana v vratu črpalke.
 • Pričnite s sesanjem – morda boste morali nekajkrat prilagoditi položaj črpalke. Ko je črpalka udobno nameščena, pričnite z sesanjem tako, da stisnete dno črpalke in pričnete s črpanjem mleka.
 • Ko začne mleko teči, pustite črpalko pri miru!
 • Ko je črpalka polna, jo izpraznite v posodo za shranjevanje in ponovno nastavite.
 • Če se pretok mleka upočasni ali ste izčrpali želeno količino, sesalno dno prsne črpalke preprosto prilepite na ravno površino, medtem ko končate s hranjenjem ali oblačenjem.

Nasveti: Spodbudite črpanje mleka tako, da na prsi položite tople obkladke in nežno masirate. Med hranjenjem vašega otroka pritrdite črpalko Haakaa na drugo dojko, da ujame dragoceno mleko, ki bi se sicer izgubilo v prsno blazinico.

Če želite ustvariti še večji vakuum, zavihajte rob prsne črpalke nazaj, tako da odprete vrat prsne črpalke. Odprite odprtino nad bradavico in kot običajno stisnite črpalko, da ustvarite vakum. Ko je rob pritrjen, črpalko vrnite v prvotni položaj.

Čiščenje in vzdrževanje

Prsno črpalko očistite po vsaki uporabi. Zelo priporočamo, da očistite in sterilizirate vašo prsno črpalko Haakaa s katerim koli sistemom za parno sterilizacijo ali vrenjem v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev za beljenje ali sterilizacijskih tablet. Namesto tega priporočamo uporabo detergenta za posodo Haakaa. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte UV sterilizatorjev, saj lahko to vpliva na življenjsko dobo črpalke.

Ostali so kupili tudi