HAAKAA

TORBA ZA SHRANJEVANJE HAAKAA ČRPALKE

Na zalogi

Barva: Bakrena

Naša izolirana torba za shranjevanje črpalke je izdelana posebej za mamice, ki so vedno na poti! Z visokokakovostnimi dvojno izoliranimi stenami naša torba ohranja vsebino toplo ali hladno dlje časa. Popolnoma priročna je za shranjevanje vaše črpalke, vrečk za shranjevanje mleka, hrane – praktično vsega! V notranjosti je dovolj prostora za shranjevanje vaših stvari in enostavno jo je vzdrževati čisto – zaradi česar je idealna, da jo vzamete s seboj!

SKU#: MHK103-R
20.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Lastnosti
  • Kakovostna dvojna izolacija ohranja vsebino dlje toplo ali hladno.
  • Edinstven dizajn dvosmerne zadrge.
  • Priročen trak na zaponko omogoča obešanje ali držanje torbe.
  • Dodatni zunanji žepi za več prostora za shranjevanje.
  • Vzdržljiva in odporna na umazanijo, enostavna za čiščenje.
Opozorila

Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte izdelek, če kaže znake poškodb. Izogibajte se shranjevanju v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabljajte samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobice, saj lahko trde gobice popraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideni namen.

Čiščenje in nega

Očistite svojo izolirano torbo za shranjevanje z vlažno krpo. Ne belite ali kemično čistite. Ne likajte. Ne sušite. Hraniti na hladnem in suhem mestu ter se izogibati neposredni sončni svetlobi.

Ostali so kupili tudi