ERBAGIL

DERMOZOIL krema 100 ml

Na zalogi

Dermozoil® krema obnavlja in regenerira kožo.
Krema je namenjena preprečevanju dermatitisa in dermatoz različnih etiologij, kot je atopijski dermatitis, ekcematozni dermatitis in dermatološke težave, za katere je značilno vnetje, draženje, eritem, kseroza, srbenje, luščenje, možne okužbe, spremembe flore in kožne pregrade, kot so akne in luskavica. Dermozoil® krema je namenjena preprečevanju in oskrbi akutnih in kroničnih kožnih poškodb različnih vzrokov.

Prenesi navodila za uporabo izdelka
SKU#: 1058626
26.99 €

Količina

Ni več na zalogi!
Opis izdelka

DERMOZOIL® KREMA je namenjena preprečevanju dermatitisa in dermatoz različnih etiologij, kot je atopijski dermatitis, ekcematozni dermatitis in dermatološke težave, za katere je značilno vnetje, draženje, eritem, kseroza, srbenje, luščenje, možne okužbe, spremembe flore in kožne pregrade, kot so akne in luskavica. Dermozoil® krema je namenjena preprečevanju in oskrbi akutnih in kroničnih kožnih poškodb različnih vzrokov.

Navodila za uporabo

Kremo namažite neposredno na prizadeto območje. Pri oskrbi dermatoloških težav nanesite Dermozoil kremo 2 do 3 krat na dan. Pri oskrbi akutnih in kroničnih kožnih obolenj zaradi različnega vzroka lahko kremo nanesete tudi neposredno na celotno poškodovano območje, še posebej med fazo granulacije. Na kožo okoli odprte rane pa nanesite enakomerno plast kreme za več kot 5 cm okoli prizadetega območja. 

Obdobje uporabe je različno in je odvisno od zahtevnosti poškodbe in hitrosti terapevtskega odziva.


Glavne sestavine

OZOILE® (stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom), ekstrakt korenine Ruscus Aculeatus (bodeca lobodika), cvetni ekstrakt Calendula ocinalis (vrtni ognjic), ekstrakt listov Ribes Nigrum (crni ribez), ekstrakt Equisetum Arvense (njivska preslica), natrijev hialuronat, tiokticna kislina.
OZOILE®, stabilni ozonidi z vitaminom E acetatom, je skupina inovativnih molekul, pridobljenih s patentiranim postopkom, ki deluje proti vnetju, srbečici, preprečuje hipoksijo, ustvarja neugodno okolje za širjenje patogenih mikrobov in spodbuja obnovo tkiva.

Ostali so kupili tudi